REZANJE BETONA

Rezanje betona in drugih gradbenih materialov izvajamo z diamantno žago. Razrez betona se izvaja z dovajanjem vode, tako, da pri rezanju ne prihaja do prašenja okolice. Diamantno rezanje nam omogoča na milimeter natančen rez brez okoliških poškodb, saj rezilo potuje po vodilu.

Žago uporabljamo za rezanje stropov, sten ali tal, reže se lahko vodoravno, navpično ali poševno, kar pomeni da lahko izvedemo odprtine različnih oblik. Z diamantnimi ploščami lahko režemo do 70 cm enostransko ali do 140 cm v primeru, da obstoja možnost rezanja na obeh straneh. Pri tem ni potrebno naknadno popravljanje in glajenje sten po izvedbi izreza/odreza materiala. Kot pri vseh ostalih diamantih orodjih tudi tu ne prihaja do vibracij, ki bi objekt lahko statično oslabile.

Vodo, ki jo uporabimo za hlajenje diamantnih diskov sproti odsesavamo z vodnimi sesalci. Prav tako lahko postavimo mehansko in PVC zaščito. Nudimo tudi iznos in odvoz izrezanega materiala na deponijo. V kolikor ni mogoč priklop trifazne elektrike, uporabimo električni agregat ali beton razrežemo z motorno žago.

IMG_9466

GP FRANCELJ D.O.O.

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana Slovenija

DDV ID: SI98867083
Matična številka: 1778374000